П`ятниця, 04.26.2024, 6:48 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт Кулачківської гімназії

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 8
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


11:11 AM
День вчителя!

«Всі професії потрібні, всі професії важливі»… Праця кожного обов’язково повинна бути оцінена. Вчитель — одна з найбільш складних професій у світі, тому що бути вчителем — це більше, ніж просто вміти щось робити. Вчитель — це стан людини, його бажання та готовність допомогти іншим розкрити свої здатності й таланти, знайти шлях у житті.

День вчителя — чудове свято, коли ми можемо висловити свою щиру подяку нашим педагогам за їхню непросту й благородну працю, за увагу та терпіння, за бажання бачити нас, своїх учнів, успішними та щасливими людьми.

Вчитель — важлива людина в житті кожного. Коли ми приходимо до школи саме вчитель стає нашою опорою в новому світі знань. Він відкриває для нас багато нового та цікавого, вчить потрібним і корисним навичкам, допомагає орієнтуватися в житті.

У День вчителя в усіх школах особлива святкова атмосфера. Всі ошатні, з букетами квітів, вітальними листівками. В цей день звучить багато теплих і щирих слів на адресу вчителів, які вони, звісно, заслуговують чути кожен день. У цей день ми намагаємося порадувати їх не тільки своєю старанністю в навчанні, а й вигадуємо всілякі привітання, сценки, концерти. В залі нашої школи завжди проходять святкові концерти, куди приходять всі вчителі.

Ми дуже раді, що в День вчителя ми можемо порадувати наших вчителів, подякувати їм за все хороше, що вони для нас роблять.

З самого ранку ми зустріли вчителів з музикою та теплими словами привітань, що зарядило їх позитивним настроєм на цілий день...пізніше наших наставників чекав святковий концерт, де посмішок ще побільшало...

Вчителі — наші наставники та ідейні натхненники, що віддають нам свої найкращі роки життя. Нехай кожен з цих прекрасних людей пізнає справжнього професійного та особистого щастя!

З повагою учні 9 класу!

Ми Вас любимо!❣

 

 

 

 

Переглядів: 74 | Додав: sokolyuktetyana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Copyright MyCorp © 2024
uCoz